Black Label Hotspring bubbelbad

 

HotSpring Black Label by Ilse De Meulemeester & Paola Lenti

Unieke samenwerking leidt tot exclusieve spa

Ilse De Meulemeester, het gezicht van HotSpring België, en het Italiaanse Paola Lenti lanceren op Batibouw het HotSpring Black Label concept. De kwaliteitsspa’s van HotSpring zijn door Ilse De Meulemeester – gerenommeerde interieurspecialiste – in een nieuw en exclusief kleedje gestoken. Daarvoor viel haar oog op de bijzondere stoffen uit de buitenmeubelcollectie van Paola Lenti. Deze samenwerking resulteerde in het HotSpring Black Label, een uniek concept voor België, Europa én de wereld.

De HotSpring Black Label spa’s ogen strak en op en top afgewerkt. Ze maken bovendien een heel elegante indruk. Het Paola Lenti textiel dat de kuip omkleedt, is regen- en UV-bestendig en kan schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger. De polyamide vezel is op zo’n specifieke manier geweven, dat de stof vormvast is en blijft. Omdat de stof dezelfde kwaliteiten heeft als de touwen die alpinisten en zeilers gebruiken, is de stof uiterst sterk en bestand tegen binnendringend vuil zoals zand, kiezel of zout.
Binnen de collectie Paola Lenti buitentextiel kan de klant uit een tiental warme kleuren kiezen om zijn spa te laten bekleden. Het aanbrengen van de bekleding is Belgisch vakmanschap en gebeurt met de hand. De spa wordt afgewerkt met een inox boord. Naast het label HotSpring zullen de logo’s van Ilse De Meulemeester en Paola Lenti elk uniek exemplaar uit het HotSpring Black Label gamma sieren.

Ilse’s zoektocht
HotSpring staat bekend voor zijn kwaliteit en innoverende technieken. De spa’s zijn energie-efficiënt (TÜV-gecertificeerd) en uitgerust met de meest geavanceerde waterjets. Omdat de spa’s in de tuin of op je terras kunnen staan, zijn ze meestal bekleed met Everwood – gemaakt van harde polymeren met de look van hout - of met duurzame natuurlijke materialen zoals roestvrij staal of teak. Maar Ilse De Meulemeester zocht naar een eleganter materiaal om de spa’s te bekleden. “Ik vond het moeilijk om met de beschikbare materialen een HotSpring spa te integreren in de leefomgeving van mijn klanten. Na een kennismaking met Paola Lenti zelf, en met haar outdoor stoffencollectie, was ik meteen overtuigd dat dit materiaal ideaal was voor een perfecte aankleding van de HotSpring. Ook het knappe buitenmeubilair charmeert me enorm. Nu combineer ik meubel en bad, en kies voor beide producten de stoffen uit het rustige kleurenpallet. Het resultaat is een uitgebalanceerd wellness geheel, waar rust en ontspanning op de eerste plaats staan.”

Uniek en exclusief
De samenwerking voor dit HotSpring Black Label, tussen Ilse De Meulemeester en HotSpring enerzijds en Paola Lenti anderzijds, is op zijn minst uniek en exclusief te noemen. Zowel HotSpring als Paola Lenti maken kwalitatief hoogstaande producten en willen daarom hun merknaam niet zomaar aan elk nieuw initiatief verbinden. Dat de Italiaanse Lenti via de Belgische partners Gervi en Ilse De Meulemeester in contact gebracht werd met de Amerikaanse HotSpring spa’s is dan ook uitzonderlijk. Dat beide merken er mee instemden om samen een nieuw product te lanceren, en dat in België, maakt van HotSpring Black Label by Ilse De Meulemeester en Paola Lenti een exclusief initiatief. De baden met de Paola Lenti-bekleding, naar een ontwerp van Ilse De Meulemeester, zullen dan ook enkel op bestelling te krijgen zijn bij Gervi, de hoofdinvoerder van HotSpring, en bij geselecteerde verkooppunten in België.

Klik hier voor de pdf.

Copyright © 2003 - 2008. Ilse De Meulemeester. All rights reserved.
Elke gebruiker verbindt er zich toe de schriftelijke expliciete toestemming te vragen aan de persoon die verantwoordelijk is voor deze website alvorens een hyperlink van welke aard ook te leggen naar deze website. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het verboden om hyperlinks te leggen op deze website, op bestanden, op pagina´s en/of toepassingen van deze website.