Home

Alvorens een interieur te creëren willen wij de toekomstige bewoners eerst beter leren kennen! Het interieur moet hun persoonlijkheid uitstralen en hen gelukkig maken.

Daarom is het belangrijk te weten wie zij zijn, wat zij doen, waar zij belang aan hechten, of zij kinderen hebben en/of huisdieren. Of zij veel reizen, gasten ontvangen. Is het een stadswoning, landhuis of vakantiehuis?

Deze zoektocht is meteen ook de zoektocht naar de stijl en smaak van deze mensen. De perfecte match tussen bewoners en huis maken zodat hun huis op termijn zal blijven evolueren. Pas dan kunnen wij hun droomhuis creëren. Een warme, gezellige thuis eigen aan Ilse de Meulemeester Interieur.

Graag zouden wij ook jou beter leren kennen!

Altijd zeer welkom!

Copyright © 2003 - 2008. Ilse De Meulemeester. All rights reserved.
Elke gebruiker verbindt er zich toe de schriftelijke expliciete toestemming te vragen aan de persoon die verantwoordelijk is voor deze website alvorens een hyperlink van welke aard ook te leggen naar deze website. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het verboden om hyperlinks te leggen op deze website, op bestanden, op pagina´s en/of toepassingen van deze website.