Advies & Studie

De meeste van onze klanten weten eigenlijk al vrij goed wat zij willen en hoe ze hun interieur willen aankleden. Zij laten zich inspireren door prachtige interieurboeken.

Daarom is het belangrijk dat ons interieurteam het geheel uitwerkt . Dit gebeurt binnen de vooropgestelde stijl samen met de toekomstige bewoners, zodat we de juiste match kunnen maken en dit binnen het gewenste budget.
Het is belangrijk rekening te houden met een optimale benutting van de ruimtes en het behouden van rust en symmetrie. Hiervoor moeten alle gekozen materialen de juiste afmetingen hebben en moeten de verschillende kleur- en stoffenkeuzes perfect op elkaar afgestemd worden. Zelfs al bezoekt men een showroom met 200 salons en interieurmeubilair, toch zal men daarom niet meteen het juiste geheel vinden met de perfecte stijl en afmeting of de juiste bekleding.

De aanbevolen verkoopprijs van elke fabrikant blijft uiteraard gerespecteerd, maar men is alvast zeker de juiste keuze te hebben gemaakt. Het heeft als klant geen zin apart en in verschillende toonzalen op zoek te gaan naar een salon, vloerbekleding, los meubilair, raambekleding enz. Raambekleding, vloerbekleding, meubelbekleding, kleurbepalingen moeten in een geheel samensmelten. Dit alles is net de meerwaarde van ons team. De keuzebepaling, het uitzoeken van de beste prijs/kwaliteitsverhouding, het begeleiden van de werken en de opvolging ervan maken het realiseren van een totaalinrichting vermijden foute keuzes en nutteloze aankopen.

Onze showroom is daarom juist geen echte winkelruimte om je keuze in te maken maar eerder een onthaal en gespreksruimte om samen met onze interieurdeskundigen uw interieur” à la carte”samen te stellen.
Wij bevelen dan ook aan om bij een eerste bezoek aan huis de grondplannen van de woning, fotomateriaal en eventueel voorbeelden van uw stijlkeuze bij te brengen. Wij komen graag ter plaatse , zodat we ons onmiddellijk een idee kunnen vormen van de ruimtes, lichtinval enz. Voor een dergelijk huisbezoek vragen wij een vergoeding van 350 €. Hetzelfde eerste gesprek en huisadvies vindt dan plaats bij u thuis. Vervolgens kan dan, op uw aanvraag, een voorstudie met prijsofferte, kleuren en materialenpallet, een grondplan met totaalinrichting worden samengesteld

Wat mag u van ons verwachten:

Alvorens te verbouwen, te schilderen of te renoveren raden wij u aan eerst en vooral en preventief onze diensten in te schakelen. Best van al schakelt u ons gelijktijdig in met uw architect en aannemer. Zo voorkomt u foute raamindelingen, asymmetrie, foute keuzes in vloer en vloerbekledingen, foute plaatsing van de nutsvoorzieningen zoals stopcontacten enz.

Nog voor de aanvang der werken bezorgen wij u best een volwaardige voorstudie en studie met niet alleen een gedetailleerd indelingsplan maar ook duidelijke doorsneden met de daar aan gekoppeld materialen en kleurenpallet. Enkel op die manier krijg je een interieur in harmonie, symmetrie en rust.

Het is voor ons team ook belangrijk u beter te leren kennen zodat wij ons kunnen inleven in de levensstijl van uw gezin en alzo u binnen uw stijlkeuze professioneel kunnen begeleiden. Samen bouwen wij op die manier aan het huis van jouw dromen!

Copyright © 2003 - 2008. Ilse De Meulemeester. All rights reserved.
Elke gebruiker verbindt er zich toe de schriftelijke expliciete toestemming te vragen aan de persoon die verantwoordelijk is voor deze website alvorens een hyperlink van welke aard ook te leggen naar deze website. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het verboden om hyperlinks te leggen op deze website, op bestanden, op pagina´s en/of toepassingen van deze website.