IDM kleur/stoffen concept

Tijdloze klasse aan betaalbare prijs

Met het IDM CONCEPT krijgt u een begeleid kleuradvies voor je interieur gekoppeld aan de juiste daarbij horende raambekleding. Een montage pakket waarbij u de kosten voor opmeting en plaatsing uitspaart.
Hoe tewerk gaan?

U neemt zelf de maten op van je ramen:

Wenst u het vouwgordijn te hangen binnen de dagkant van je raam. Meet dan de binnenzijde van de zijmuren van je raam en de hoogte van je raam van tablet tot bovenzijde raam. In dit geval kan het raam niet open maar kan je wel je vouwgordijn optrekken om het raam te poetsen.

Indien u het vouwgordijn wenst te kunnen optrekken tot boven het raam dan werkt u als volgt. Voor de breedte neemt u opnieuw de maat tussen de binnenmuren en voegt daar 5 tot 10 cm aan elke zijde aan toe. Indien u een tablet hebt onderaan je raam, neem dan de maat van het tablet als zijnde de breedte. Voor de hoogte meet u de afstand vanaf de tablet, onderkant van het raam of bij een vensterdeur vanaf de vloer tot boven het raam. Meet minimum 25 cm boven de bovenkant van je raam zodat deze gemakkelijk open kan.

Deze maten vult u in op het aanvraagformulier op www.ilsedemeulemeester.be . U stipt ook nog even aan of u de fibrelatten aan de voor of achterzijde wil en of u dit vouwgordijn met of zonder voeren wenst en of u deze eventueel verduisterd wenst (slaapkamer).
Dit formulier kan u vervolgens uitprinten of doorsturen naar een erkend verdeelpunt in uw buurt. Deze zal uw dossier vervolledigen en u onmiddellijk een prijsofferte/ bestelbon kunnen opstellen. Eens uw IDM vouwgordijn geconfectioneerd wordt u gecontacteerd voor afhalen bij hetzelfde verkooppunt.

 

Copyright © 2003 - 2008. Ilse De Meulemeester. All rights reserved.
Elke gebruiker verbindt er zich toe de schriftelijke expliciete toestemming te vragen aan de persoon die verantwoordelijk is voor deze website alvorens een hyperlink van welke aard ook te leggen naar deze website. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het verboden om hyperlinks te leggen op deze website, op bestanden, op pagina´s en/of toepassingen van deze website.