Handtassenlijn

 

Ilse De Meulemeester koos voor de realisatie van handtassen voor ‘Les Jumeaux’, een tweeling die een verleden heeft bij Delvaux. Omdat het duo zo gepassioneerd is door hun vakwerk besloot Ilse met hen een samenwerking op te starten.

Functionaliteit

Naast het kwaliteitsleer dat gebruikt wordt om de handtassen te vervaardigen, hebben de IDM handtassen een uitgebreid kleurenpalet. Zo zijn er frisse zomerkleuren in fuchsia, wit, goud en meer neutrale winterkleuren.

De accessoires die bij de handtas geleverd worden kan je zelf vervangen om de handtas beter te laten passen bij juwelen en outfit. De handtas wordt in 3 verschillende maten aan de man gebracht.

Het gaat om unieke, tijdloze handtassen die ambachtelijk gemaakt worden en personificeerbaar zijn. Dit maakt de lijn exclusief en klassevol.

Exclusief verkooppunt

Jumeaux
Bogaerdstraat 1, 9200 Dendermonde
052. 21 03 07
jumeaux@skynet.be

 

 

 

Copyright © 2003 - 2008. Ilse De Meulemeester. All rights reserved.
Elke gebruiker verbindt er zich toe de schriftelijke expliciete toestemming te vragen aan de persoon die verantwoordelijk is voor deze website alvorens een hyperlink van welke aard ook te leggen naar deze website. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het verboden om hyperlinks te leggen op deze website, op bestanden, op pagina´s en/of toepassingen van deze website.